View all essays

Kuvan Kevät 2021

Taideyliopiston Kuvataideakatemian maisterinäyttely, johon osallistuu 46 kuvataiteen maisterin tutkintoaan viimeistelevää taiteilijaa Kuvataideakatemian opetusalueilta: maalaus, kuvanveisto, taidegrafiikka ja tila-aikataiteet. Näyttely on avoinna 12.5.–6.6.2021 /  ti–su klo 11–18.

Mun teos löytyy Exhibition Laboratory B:ssä. B-rapusta voi urheilla vitoskerrokseen kävellen / juosten / ryömien. A-rapun kautta pääsee hissillä (Pursimiehenkadulta).

///

MFA Degree Show of Uniarts Helsinki's Academy of Fine Arts Kuvan Kevät is the annual MFA Degree Show of the Academy of Fine Arts, University of the Arts Helsinki. Kuvan Kevät presents new works by emerging artists from the Academy’s all four study areas (Painting, Printmaking, Sculpture, Time and Space Arts). Year 2021 Kuvan Kevät showcases works by 46 art students that are finishing their MFA degree.

You can find my piece in Exhibition Laboratory B (Merimiehenkatu 36 B). The elevator there is under construction, so you can either climb the stairs to the 5th floor, or find another elevator in Pursimiehenkatu 36 A.

  /  Permalink  /